Wie op 14 en 15 september straatkunstenfestival Trezart vanbinnen en vanbuiten wil leren kennen, hoeft maar een ding te doen: vanaf 31 juli meedoen met de groots opgezette wedstrijd die het festival organiseert!

Trezart zorgt deze zomer voor een wel erg spectaculaire prijs. Het festival geeft een duoticket weg waarmee de eigenaars ervan toegang krijgen tot alle zones van het festival - tot en met de artiestenruimte en vipruimte - maaltijden en drank inclusief. Bovendien hoeven de twee gelukkigen op zaterdagavond niet naar huis, want zij kunnen overnachten op het festivalterrein.

Uiteraard hangt er iets aan vast. Geïnteresseerden worden gevraagd om een filmpje te maken waarop ze een discipline uitoefenen die deel uitmaakt van het programma. Acrobatie, jongleren en andere circustechnieken, muziek, humor, moderne dans of beeldende kunst: als het binnen het festival past, kan het. Creatief zijn is dus de boodschap! De deelnemer plaatst zijn filmpje op de facebookpagina van Trezart. Uit alle filmpjes nomineert het festival de drie beste. Die drie filmpjes gaan dan de strijd aan: de genomineerde video met de meeste likes op vrijdag 23 augustus om 9u is de winnaar.

Meer informatie is terug te vinden op www.facebook.com/TREZART.BE of op www.trezart.be.

Praktische info

Wat? TREZART
Waar? Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer Mol, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol
Wanneer? Zaterdag 14 en zondag 15 september 2013